PROFI MASSZÁZS -ÉLETMÓD TANÁCSADÁS - EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS - Kerepes-Szilasliget

Többéves gyakorlattal rendelkező, okleveles, középkorú masszőrhölgy várja vendégeit: szakszerű masszázsok - Sportmasszázs, fájdalomcsillapító testkezelések - köpölyözés-elektroakupresszúra, energetizálás - Fogyasztó-cellulit kezelések - Tiens termék

Talán a legradikálisabb masszázsfajta

A thai masszázs a keleti masszázsok legősibb fajtája.

Erőteljes fájdalom csillapító, méregtelenítő hatású.

A meridiánok mentén haladva, a kínaiak szerint serkenti a csi, az életenergia áramlását, megszünteti a testnedvek pangását, javítja a vérkeringést

A masszázst földön, tatamin végzik, melynek filozófiai oka, hogy a masszőrnek és a vendégnek egy szinten kell lennie, de a masszázst is megkönnyíti, mert a masszőr a testsúlyát használhatja az a fogások kivitelezéséhez, nem az izomerejét. Száraz masszázs, vagyis ruhában történik.

A thai masszázs a 10 fő láthatatlan energiavonal elméletén alapszik. Ezen a 10 energiavonalon találhatóak azok az akupresszúrás pontok melyeket stimulálva kezelhetünk betegségeket, oldhatunk fel energiablokkokat, hogy újra akadálytalan legyen az energiaáramlás.

Ezek az energiavezetékek megegyeznek a kínai meridián vonalakkal.

A thai masszázs gyakorlati lényege az izületek, izmok túlmozgatása, nyújtása és feszítése, csavarása, a görcsök és gátak feloldása, nem az izmok megdolgozása, mint a nyugati masszázsoknál. Az akupresszúrás pontok nyomása végig az egész testen egy sajátos koreográfia szerint. A masszőr nemcsak tenyérrel és ujjheggyel dolgozik, hanem térddel, talppal, könyökkel is, de az is előfordul, hogy a masszázst végző 40-50 kg súlyú hölgyek egész testükkel a páciensre nehezednek.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 61
Tegnapi: 46
Heti: 61
Havi: 677
Össz.: 185 086

Látogatottság növelés
Oldal: Thai masszázs
PROFI MASSZÁZS -ÉLETMÓD TANÁCSADÁS - EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS - Kerepes-Szilasliget - © 2008 - 2018 - profimasszazs.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: labfej maszirozas erszukulet eseten - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »